Početnost a rozmístění pulců skokana hnědého (Rana temporaria) a larev čolka horského (Triturus alpestris) ve dvou šumavských tůních

Stránky 59-65
Citace ČIHAŘ, M.. Početnost a rozmístění pulců skokana hnědého (Rana temporaria) a larev čolka horského (Triturus alpestris) ve dvou šumavských tůních. Journal of the National Museum (Prague), Natural History Series. Praha: Národní muzeum, 158, 158(1-4), 59-65. DOI: https://doi.org/. ISSN 1802-6842 (print), 1802-6850 (electronic).Dostupné také z: https://publikace.nm.cz/periodicke-publikace/jotnmpnhs/158-1-4/pocetnost-a-rozmisteni-pulcu-skokana-hnedeho-rana-temporaria-a-larev-colka-horskeho-triturus-alpestris-ve-dvou-sumavskych-tunich
Journal of the National Museum (Prague), Natural History Series | 1989/158/1-4



Sdílení na sociálních sítích




Rozumím